elemente pentru coroane funerare, markere cu vopsea, pistoale de lipit cu silicon, panglici coroane
Sunteti pe: Homepage > Despre noi
18/06/2019
Despre noi

EUROFLORA A fost infiintata in anul 2009  avand ca principala activitate producerea ,importul si comercializarea de flori artficiale si coroane funerare artificiale. Datorita seriozitatii si a dorintei unice de a prospera impreuna cu clientii nostri am acumulat in scurt timp experienta in a ne servi clientii si a ne adapta cererii de pe piata in ceea ce priveste diversitatea, stocul, calitatea, distributia si preturile cat mai competitive.

In anii ce au urmat,incercand sa satisfacem cererea continua de produse noi la preturi cat mai bune am importat direct de la producatori cu o vasta experienta pe piata international, astfel reusind sa avem modele de flori si coroane unice in ROMANIA.

Produsele noastre sunt livrate en-gross cu masini proprii magazinelor de pompe funebre si florariilor din intreaga tara, avand clienti importanti in toate orasele.

In prezent suntem in plina dezvoltare si investim in achizitionarea de produse noi, crescand astfel de la an la an gama de produse, stocul si calitatea produselor comercializate, dorind astfel sa multumim clientii cu servicii si produse cat mai bune.

 


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0